صنایع غذایی و بسته بندی

این وبلاگ به منظور ثبت مقالات در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی ایجاد گردیده است

صنایع غذایی و بسته بندی

این وبلاگ به منظور ثبت مقالات در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی ایجاد گردیده است

  • ۰
  • ۰

امروزه یکی از روشهای مرسوم بسته بندی مواد غذایی استفاده از دستگاه وکیوم سیل می باشد .
در دستگاه وکیوم سیل ، با ایجاد خلاء ، هوای داخل بسته خارج شده و با تزریق گازهای نگه دارنده به داخل بسته شرایط حفظ و ماندگاری طعم ، رنگ و شکل و تازگی مواد درون بسته ، ایجاد می شود.
خروج هوا در دستگاه وکیوم سیل توسط پمپ وکیوم صورت می گیرد و سپس به منظور تازه نگه داشتن مواد غذایی موجود در بسته ،گازهای نیتروژن و دی اکسید کربن به داخل آن تزریق می گردد.
دستگاه وکیوم سیل برای بسته بندی طیف گسترده ای از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند گزینه مناسبی برای کارخانجات صنایع غذایی برای بسته بندی باشد.
از جمله مزایای دستگاه وکیوم سیل بالا بودن مدت زمان ماندگاری مواد درون بسته می باشد که به لحاظ ساختار ، مانع از تغییر رنگ و بو و یا کپک زدن مواد درون بسته می گردد.
امروزه در کارخانجات تولید ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی ، دستگاه وکیوم سیل با ابعاد و ظرفیتهای مختلفی تولید میگردد که این طیف وسیع ، امکان استفاده از دستگاه وکیوم سیل را در کلیه کارخانجات صنایع غذایی و بسته بندی فراهم می نماید .

دستگاه وکیوم سیل

  • ۹۵/۱۲/۰۱
  • برفاب برفاب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی