صنایع غذایی و بسته بندی

این وبلاگ به منظور ثبت مقالات در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی ایجاد گردیده است

صنایع غذایی و بسته بندی

این وبلاگ به منظور ثبت مقالات در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی ایجاد گردیده است

  • ۰
  • ۰

خط تولید پفک

پفک و پاپ کوردن از گروه محصولات و غلات حجیم شده می باشند و با توجه به محبوبیت این ماده خوراکی در نسل جدید و همچنین ظرفیتهای تولید بالا در کشورمان ، امروز کارخانجات تولید ماشین آلات صنایع غذایی ، طیف گسترده ای از خط تولید پفک و پاپ کورن را روانه بازار نموده اند .
در هر یک از گونه های مختلف خط تولید پفک و پاپ کورن ، محصولی با طعم و شکل و اوزان مختلف تولید و به بازار عرضه می گردد.
ماده اصلی مورد استفاده در خط تولید پفک ، بلغور ذرت می باشد . در زیر به اختصار کلیه ماشین آلات موجود در خط تولید پفک و نحوه عملکرد هر یک تشریح خواهد شد.
سیلوی رطوبت زن خط تولید پفک 
اولین مرحله از تولید پفک ، رطوبت دادن به بلغور ذرت در سیلوهای رطوبت زن می باشد . به این ترتیب که ابتدا بلغور ذرت در این سیلوها ذخیره و بعد عملیات رطوبت دهی بر روی آنها صورت می گیرد.
دستگاه بالابر حلزونی
در مرحله بعد از خط تولید پفک ، مواد موجود در سیلوها که رطوبت دیده و به شکل حلزونی در آمده اند توسط بالابرهای حلزونی به اکسترودر منتقل می شوند .
دستگاه اکسترودر
دستگاه اکسترودر در خط تولید پفک ، یک سیستم مارپیچ و حلزونی شکل است که نقش بسزایی در ایجاد خاصیت تردی پفک دارد . اکسترودر در خط تولید پفک ، دارای قالبهایی با ابعاد و اشکال گوناگون می باشد .
نحوه عملکرد این بخش از خط تولید پفک به این شکل است که قالبها با فشار زیاد از یک روزنه بسیار ریز که در بخش انتهایی اکسترودر قرار دارد خارج می شوند که در حین این خروج ، به صورت ناگهانی فشار کم شده که در اثر این افت فشار ناگهانی ، رطوبت موجود در محصول به صورت گاز از دستگاه خارج می شود .
نوار جلو بر پفک
این بخش از خط تولید پفک به منظور انتقال محصول از اکسترودر به بخش بعدی می باشد . در واقع محصول پس از طی فرایند تبخیر در بخش اکسترودر به نوار جلو برنده منتقل میگردد.
دستگاه دراژه پفک
در قسمت بعدی خط تولید پفک ، طعم دهنده هایی نظیر پنیر و رنگهای خوراکی و نمک به محصول اضافه می شود .

  • ۹۵/۱۲/۲۱
  • برفاب برفاب

خط تولید پاپ کورن

خط تولید پفک