صنایع غذایی و بسته بندی

این وبلاگ به منظور ثبت مقالات در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی ایجاد گردیده است

صنایع غذایی و بسته بندی

این وبلاگ به منظور ثبت مقالات در زمینه ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی ایجاد گردیده است

  • ۰
  • ۰

از رایج ترین و قدیمی ترین عملیات ها در بخش خشک کن صنعتی ،خشک کردن جامدات میباشدکه در صنایعی همچون صنایع غذایی،پلیمر،کشاورزی،شیمیایی،کاغذ،دارویی کاربرد بسیار زیادی دارد.

هرسال متاسفانه درصد بالایی از محصولات باغی و کشاورزی در کشور ، به علت عدم وجود سیستم مناسب تبدیل وفرآوری فاسد و غیر قابل استفاده میگردد.از بهترین روشها که از نظر سادگی و منطق پذیری جزو روشهایی است که به کمک آن ضایعات این محصولات ارزشمند کاهش می یابدوبعضا محصولاتی با ارزش افزوده و گاها قابل صادرات تولید کرد،خشک کردن می باشد..

مهمترین نکات در انتخاب یک خشک کن خوب:

1-خاصیت فیزیکی موادی که روی آنها علمیات انجام میشود.

2-خاصیتهای مربوط به خشک شدن مواد مورد نظر

.3-مسیر ورود مواد به خشک کن و از خشک کن به خروجی

انواع دستگاه خشک کن که در سیستم خط تولید صنایع غذایی قرار میگیرد:

-خشک کن کابینتی

-خشک کن  نیم تولی

-خشک کن تونلی

-خشک کن  پیوسته نواری

-خشک کن روتاری و استوایی

-خشک کن پودری

-خشک کن  میوه

-خشک کن سبزیجات

و غیره

 

 

  خشک کن

  • ۹۵/۰۹/۰۴
  • برفاب برفاب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی